Přihlášení na kurz

Přihlašování na kurzy

Přihlašovací formulář najdete níže, ale určitě bude užitečné, když si nejdříve přečtete pár důležitých informací na následujících řádcích...

Pro úspěšné odeslání formuláře je třeba vyplnit všechny položky. Tj. i když se vás některá z nich netýká (typicky zaměstnání, pracovní pozice), napište např. "nemám" apod. 
Do kolonky "Vaše zpráva" uveďte (kromě případného vzkazu pro nás) i fakturační údaje, tj. název a sídlo organizace, která za vás hradí kurzovné (zaměstnavatel), nebo vaši adresu bydliště, pokud si kurzovné hradíte sami. Děkujeme!


Po vyplnění níže uvedeného formuláře obdržíte automatickou odpověď, že vaše přihláška byla zaregistrována. Nejpozději do 3 dnů (ale většinou obratem) se vám pak ozveme s potvrzením vašeho přijetí do kurzu, případně s dalšími informacemi. Pokud vám ani jedno z toho nepřijde, ozvěte se nám telefonicky nebo e-mailem. 

Všechny potřebné informace k časům a místu konání vámi vybraného kurzu najdete v pozvánce, která je ke stažení v pdf pod záložkou každého kurzu. 

Dovolujeme si upozornit, že skutečné konání kurzu je podmíněno přihlášením alespoň minimálního potřebného počtu účastníků (8-10 osob, podle konkrétního kurzu). O případném zrušení rozhodujeme nejpozději měsíc před plánovaným termínem kurzu, zpravidla ještě před rozesláním faktur účastníkům. 


Platba a storno podmínky

Faktury jako podklad pro úhradu kurzovného rozesíláme přihlášeným účastníkům vždy nejpozději měsíc před začátkem kurzu. Pokud svou účast zrušíte méně než 14 dní před konáním kurzu, účtujeme si storno poplatek ve výši 20 % z ceny kurzovného. V případě neúčasti za sebe můžete poslat náhradníka, pak není manipulační poplatek účtován. 
Pokud jde o Základní kurz pro peer konzultanty, který má oproti ostatním našim kurzům určitá specifika, pokusili jsme se pro vás odpovědi na nejčastěji kladené dotazy týkající se platby, storno podmínek a odhlašování shrnout zvlášť zde.
 
Odesláním přihlášky dáváte svůj souhlas se zpracováním osobních údajů uvedených v tomto formuláři realizátorem vzdělávacího kurzu pro účely vedení dokumentace v souvislosti s akreditací kurzu.